Gastro

TÜRK PİDESİNE YURT DIŞINDAN BÜYÜK TALEP

Ordu’dan çıkarak pideyi tüm dünyanın tattığı bir lezzet haline getirmeyi amaçlayan Aktaşlar Lezzet Grubu, büyümesini sürdürülebilir kılma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Donuk pide kategorisindeki ürünleriyle bugüne kadar Almanya, İngiltere, Amerika, Arabistan, Katar, Gürcistan, Dubai ve Birleşik Arap Emirlikleri’ni ihracat listesine ekleyen Aktaşlar; birçok ülkeden talep alarak birbirinden lezzetli pidelerini 2018 yılı içerisinde 20 ülkede daha satışa sunmayı planlıyor.

Devamını Oku

MÖVENPICK HOTEL İSTANBUL’DA EĞİTMEN ŞEFLER GECESİ DÜZENLENDİ

Mövenpick Hotel Istanbul’un Başaşçısı Giovanni Terracciano ve ünlü eğitmen şefler ortak bir menüye imza attı.

Devamını Oku

GASTRONOMİ TURİSTİ NORMAL TURİSTE GÖRE DAHA FAZLA PARA HARCIYOR

Gastronomi Turizmi Derneği ve Xsights Araştırma’nın 6 aylık çalışmasıyla ortaya çıkarılan “Gastronomi Turistlerine Yönelik Araştırma Sonuçları” düzenlenen basın toplantısı ile açıklandı. Gastronomi turistleri ile normal turistler arasındaki farklılıkları ortaya koyan araştırmaya göre, gastronomi turistleri ortalama 945 doların 259 dolarını yeme içmeye harcıyor. Normal turistlerin ise 837 doların 171 dolarını harcıyor. Öte yandan turistler en çok harcamayı en büyük turizm endüstrisine sahip ülke konumunda olan ABD’de yapıyor.

Devamını Oku